pannenkoek van zoete aardappel

Deze overheerlijke pannenkoek is in een mum van tijd gemaakt en smaakt heerlijk zoet

Benodigdheden;

2 zoete aardappelen

100 gr  bloem

1 blikje(400 ml) kokosmelk

2 eieren

mespuntje zout

mespuntje zwarte peper

1 theelepel bakpoeder

De bereiding

Zet een pannetje met water op het vuur, ondertussen schil je de aardappels met een dunschiller en hak ze in blokjes

Als het water kookt gooi je de zoete aardappelblokjes in het kokende water en laat ze 7 minuten doorkoken.

 

Ondertussen meng je alle andere ingrediënten in een mengkom bijeen.

 

Als de 7 minuten om zijn, giet je de aardappels af en prak ze fijn met een vork.

De aardappel puree gaat bij de overige ingrediënten en met een mixer mix je er een beslag van.

 

Als het beslag klaar is neem je een niet te grote koekenpan en bak je de pannenkoeken bruin in echte boter.

Jammie ... smakelijk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.