the late bloomer show - Kaye Kittrell

Afgelopen donderdag 1 juni, was ze daar bij mijn tuin. De presentatrice van The late Bloomer show.. Kaye Kittrell. We hebben een volledige dag samen doorgebracht, ik haalde haar op bij haar logeer adres en bracht haar weer netjes thuis.

Kaye was zienderogen onder de indruk van mijn tuin en helemaal van het project om in een kas te volkstuinieren. Dat had ze nog nooit gezien. Vol met enthousiasme greep ze de camera en schoot verschillende video's. Een beetje plakken en knippen als ze straks weer thuis is en dan kunnen we met zijn alle het resultaat bekijken. Ik hou jullie op de hoogte.

 

Voor degene die nog onbekend zijn met The Late Bloomer show, post ik hieronder een filmpje.

https://www.youtube.com/user/kittrellkaye/featured

In dit linkje kom je terecht op de you tube pagina van The late Bloomer show...... een aanrader voor moestuin liefhebbers, blijf aljeblieft het filmpje uitkijken en geef haar een dikke duim...

Kaye begon 5 jaar geleden haar tuin om te vormen tot een moestuin. Met gedrevenheid en ambitie vlogde zij er op los, 20 vloggen per jaar. Doordat ze al 30 jaar ervaring heeft als actrice( ze speelde o.a. in Cheers en The Bold and The Beautiful ) komt ze zeer natuurlijk over op camera(ik dus niet hahah).

Kaye's onderliggende gedachte is dat iedereen die het kan eigenlijk zijn eigen groenten zou moeten kweken.

En als laatste nog een leuk filmpje met Kaye en ik klik hier


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.