overmacht

Maart, halverwege de maand alweer en de moestuin roept. Er is heel veel te doen.

Mijn vergunning voor mijn tuinhuisje is binnen en het mag nu opgebouwd worden en zo gaat het eruit zien:

Ter verduidelijking , dit is nog niet in mijn tuin, maar zo komt het er wel in te staan. Ik sta te popelen om er mee te beginnen maar helaas ben ik geveld door de griep. Corona of niet ik weet t niet en testen doen ze niet want ik ben niet in direct contact met iemand uit Noord -Italië geweest.

Maar goed, ik lig nu al een week in bed te hoesten en te proesten en mezelf op te vreten over de verloren tijd. Pff ik had al zoveel kunnen doen. zoals:

# Mijn tuinbonen uitpoten die al 15 cm hoog zijn.

# Mijn tunnelkas opzetten en daarin mijn tomaten voorzaaien.

# Nog 3 kweekbakken van 3x1,5 meter.

# Mijn schuurtje opbouwen

# mijn erwtjes zaaien

# sla zaaien

Maar voorlopig moet ik eerst goed uitzieken, zodra ik beter ben gaan jullie het merken met een nieuwe update, tot dan! In de tussentijd zorg voor elkaar in deze vreemde tijd❤️

Ik lig in bed in mijn slaapkamer, het gordijn op een kiertje open en een corona van zonlicht vervult mijn slaapkamer, ik val in een roezige slaap en droom erover dat ik mijn tuin voorjaar klaar kan maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
4 jaar geleden

Veel beterschap gewenst Paul. Uitzieken is wel belangrijk. Die tuin komt wel. Het is toch veel te nat, bij ons toch. Het perkelboompje krijg je in het najaar. Hartelijke groet.